Verzekering van gewassen in kassen

Verzekeringen van gewassen in kassen
Hieronder vallen onder andere schades aan gewassen na beschadiging van de kas, maar ook schade die wordt veroorzaakt door het plotseling uitvallen van de gasvoorziening of de belichtingsinstallatie.

Verzekeringen voor kassen
Hiermee dekt u het risico van schade aan uw kassen en de daarin ondergebrachte apparatuur ten gevolge van storm, hagel, windhoos, blikseminslag, brand, inbraak, aanrijdingen, etc..

Verzekering van bedrijfsgebouwen en inventaris
Hiermee dekt u de overige risico´s aan bijvoorbeeld schuren, centrale ketelinstallaties, koel- en preparatiecellen, oogstproducten en meststoffen. Denk met name aan brand en/of storm, ontploffing, blikseminslag, implosie, vorst, elektronica-dekking voor de computer, diefstal en opruimingskosten.

AgriVer biedt u als ondernemer een verzekering op maat. Welke dekking of combinatie van dekkingen voor uw bedrijf het beste is en welke premie daar bij hoort, hangt onder andere af van het type kas of bedrijfsgebouw, de staat van onderhoud en het gewenste eigen risico.
Voor meerjarencontracten bieden wij aantrekkelijke kortingen.

Ook verzekeren wij uw hobbykas voor schade veroorzaakt door hagel, storm, sneeuwdruk, orkaan, windhoos, brand, blikseminslag, explosie, aanrijding, etc.. Ook zijn er mogelijkheden voor het verzekeren van accessoires en gewassen in de hobbykas.

Vraag hier uw offerte aan of neem vrijblijvend contact voor meer informatie.
 
Pijl naar linksNaar vorige pagina
Deel deze pagina
LinkedIN Twitter Facebook Mail

Bekijk ook onze andere verzekeringen

Contact

AgriVer - Natuurlijk Verzekerd!

AgriVer is de grootste onderlinge verzekeraar voor bedekte en onbedekte teelten van Nederland. De maatschappij is opgericht in 1892 en ontleent haar huidige vorm aan het samengaan van een achttal onderlinge hagelverzekeringmaatschappijen. AgriVer is lid van: 

        


 

t2iRealisatie t2i.nl
Sluiten